Fotvårdsverkstan i Boliden/Strömsfors

Hej och hallå. Jag ska gå rakt på sak i det här inlägget och berätta för er att jag har problem med fötterna men att det är mycket bättre nu. Att det är bättre nu beror på att jag har vänt mig till ett företag inom fotvård i Skellefteå, ett företag för dig och mig och alla andra som behöver fotvård i Skellefteå och namnet på företaget är Fotvårdsverkstan i Boliden/Strömsfors. 

Det är en liktorn som jag har fått hjälp att behandla, och om ni någon gång haft en sådan så vet ni hur ont det gör. Innan jag vände mig till Fotvårdsverkstan i Boliden/Strömsfors så hade jag köpt speciella liktornsplåster men det hjälpte inte, det var därför jag bestämde mig för att gå till någon som är professionell på fötter. Jag har fått rätt hjälp när jag kommit till Fotvårdsverkstan i Boliden/Strömsfors och det är verkligen fotvård i Skellefteå för alla som har problem med sina fötter av det ena eller andra slaget. Hon som äger och driver företaget är i botten utbildad undersköterska och hon tycker om att hjälpa människor men efter många år inom vården sökte hon efter nya utmaningar och utbildade sig till medicinsk fotvårdsterapeut och startade sedan upp det här företaget som vänder sig till dem som är i behov av fotvård i Skellefteå med omnejd. Den största behållningen av att gå dit är förstås att man får den hjälp som man behöver, men som ett litet extra plus i kanten bjuds man även på hembakat och kaffe eller te, det ger en trevlig helhetsupplevelse av Fotvårdsverkstan i Boliden/Strömsfors. En sak till bara innan jag avslutar det här inlägget, det går även att gå dit för att få en avkopplande fot- och underbensmassage.