Bromölla Skrot & Containerservice AB

Så kom då den dagen då min gamla far dog och så stod jag som enda anhörig med en villa som skulle tömmas efter bouppteckningen. Det var inte roligt med ett hus som fyllt med prylar efter ett långt liv. Min far kunde aldrig slänga något, inte ens en skruv, allt kunde vara bra att ha och det innebar att huset var fyllt med mest skräp för att vara ärlig. Det var inget annat att välja på än att börja tömma huset, och jag fick veta av en vän att det går att få hjälp med återvinning i Karlshamn, vilken sagolik tur!  

Jag hörde av mig till Bromölla Skrot & Containerservice och till att börja med hyrde jag en container, den fylldes snabbt men då hyrde jag en container till. Det började arta sig med huset men det gällde bara att ta en sak i taget och det viktigaste först som var att slänga allt skräp. Så fick jag ännu mera hjälp av Bromölla Skrot & Containerservice, de kom till villan och tog med sig massor av prylar så jag slapp att tänka på det själv. Jag hade väl i så fall fått hyra en lastbil, men det här var bättre. Det tog ett tag men huset blev tömt och sedan när det var gjort skulle det läggas ut till försäljning. Det var bara städningen kvar men det tog en städfirma hand om, en städfirma jag ska skriva ett inlägg om också. Hur som helst är jag tacksam till all hjälp som jag fick av Bromölla Skrot & Containerservice och om du någon gång behöver hjälp med sådant som har med återvinning i Karlshamn att göra ska du definitivt höra av dig till det här företaget.